Šťastnou nehodu! Poslechněte si nejlepší přeřeky Radiožurnálu roku 2021

31. prosinec 2021

Ceny Alfréda Zaroka, zpěvák Brno Mars nebo zmrazení politiků. Na Silvestra je ideální čas rekapitulovat i to, co se nám ve vysílání nepovedlo. Umění je z toho vybruslit – nejlépe tak, aby posluchač nic nepoznal. Jak se nám to na Radiožurnálu dařilo v letošním roce? Poslechněte si výběr z nejpovedenějších přeřeků našich moderátorů, redaktorů i reportérů, který pro vás už tradičně připravil Jiří Štefl.

Snažíme se být za každé situace profesionálové, ostatně i letos jsme se i díky vám stali nejposlouchanější stanicí v Česku. Nesmát se vlastnímu přeřeku dá ale někdy zabrat. Moc dobře to ví i naši zprávaři.

Koronavirový režim home-office se letos nevyhnul ani našim redaktorům. Nese to s sebou jistá rizika, jako třeba, když se váš čtyřnohý miláček rozhodne vstoupit do vysílání spolu s vámi.

Letošní rok byl pro sport klíčový – sportovci se konečně dočkali odložených letních olympijských her a sportovní fanoušci zase nové digitální stanice Radiožurnál Sport. A proto u všech důležitých okamžiků byli i naši reportéři. Také jim se letos občas zamotal jazyk.

Už vám někdy někdo popřál šťastnou nehodu? A je možné, aby bylo letos v Brně přes 42 C? I takové karamboly se letos přihodily našim skvělým redaktorům Zelené vlny nebo rosničkám. Poslechněte si ty nejpovedenější.

Přeřeky se nevyhýbají ani takovým profesionálům jako jsou tváře Radiožurnálu – Jiří Chum, Hanka Shánělová nebo Petr Král. Komu z nich se podařilo přejmenovat zpěváka Bruno Marse a kdo se chtěl pokusit zastřešit divočáky?

Ať vás v roce 2022 nic nezaskočí, přeje za celý Radiožurnál Jiří Štefl.

autoři: Jiří Štefl , and
Spustit audio

Související