SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dárkový poukaz na nákup unikátních bavlněných triček

23. leden 2024

Pokud dnes 23. 1. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás dárkový poukaz na nákup unikátních bavlněných triček CityZen.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte super cenu, která by se Vám mohla hodit i teď s nadcházející zimou, abyste se i při klesajících teplotách cítili komfortně. Pošleme Vám dárkový poukaz v hodnotě 2 500 Kč, který můžete uplatnit na nákup unikátních bavlněných triček CityZen.

Na tričkách CityZen není vidět pot, odolají špíně a snižují zápach. Jsou vyrobena v České republice z 100% prémiové bavlny (dobře dýchají, jsou prodyšná a příjemná na dotek).

Můžete si vybrat nejen tričko, ale třeba aktuální novinku, elegantní pánskou košili nebo třeba dámské triko s dlouhým rukávem a jemným stojáčkem zakrývajícím krk v počasí, které se vkrádá pod kůži… Vybrat si můžete ale mnoho dalšího, dámské sukně, polo-košilové šaty, trička pod pánské košile, prádlo, unikátní tričko pro maminky a další.

Vnější strana trik je díky hydrofobní úpravě chráněna proti skvrnám a špíně, kapaliny po nich volně stečou a nezanechají stopu. Vnitřní strana silně absorbuje vlhkost a rozvádí ji do velké plochy. Tím zajišťuje rychlé odpařování tělesné vlhkosti přes pleteninu ven. Úspěch CityZen dokládají mnohá i ocenění.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám vstupenky do oblíbeného pražského divadla Studio DVA, které loni na podzim oslavilo deset let.

Máme pro vás vstupenky na skvělou letošní novinku představení Rokenrol. Autorem a režisérem hry je Miroslav Hanuš, který se nechal inspirovat životem a písněmi krále českého rokenrolu Mikiho Volka a napsal a zrežíroval strhující podívanou plnou živé muziky. Je to energické představení, které nabízí originální pohled na zpěváka a showmana Mikiho Volka, který vše dělal naplno.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: psk
Spustit audio