Soutěž: Za tři správné odpovědi podzimní víkendový relax pro dva

24. říjen 2023

Pokud dnes 24. 10. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás poukaz na ubytování v Pensionu Just Jimramov v krásné přírodě Žďárských vrchů.

Dům penzionu je kulturní památkou, pension a restaurace Just Jimramov jsou prostorem s příběhem soudobé architektury na maloměstě. Nachází se v měšťanském domě z druhé poloviny 19. století, který je obohacený o inovace, jež mu přinášejí novou užitnou a designovou hodnotu, aniž by tím byla dotčena památková ochrana.

Příběh znovuzrození domu je postaven na odvaze vybřednout z konzervativního způsobu přemýšlení o architektuře na českém venkově. Smyslem bylo vytvořit místo plné nápadů, spolupráce, kvalitního řemesla a podpořit provoz dobrým servisem.

V penzionu je 6 apartmánů, wellness a moderní restaurace, je to místo, které návštěvníky pozitivně motivuje, inspiruje.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát sadu dárků, které se vztahují k projektu „Puntíkový den“, což je osvětový projekt, jehož cílem a důvodem vzniku je šířit povědomí o tom, že lupénka není infekční onemocnění a tudíž není důvod se pacientů stranit.

Pošleme Vám sadu „puntíkových“ dárků, které mají i charitativní rozměr – budou mezi nimi třeba figurky z limitované série Igráčků s puntíky, jejichž nákup podporuje rodiny dětí s lupénkou a příbuznými onemocněními, aby se mohly vydat k moři. Slaná voda totiž lidem s lupénkou neboli psoriázou pomáhá.

Puntíkový den je celorepublikový happening s přesahem do zahraničí, který se koná v tomto týdnu a vyvrcholí v sobotu 29. října 2023 u příležitosti Světového dne psoriázy.

Vezměte si v tyto dny na sebe něco puntíkového a vyšlete tak zprávu že víte, že lupénka není infekční onemocnění. Dle průzkumu České dermatologické společnosti a mezinárodní asociace IFPA si bohužel více než 70 % populace myslí, že se jde lupénkou „nakazit“.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: psk
Spustit audio