SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dárek pro vaše výlety za každého počasí

20. srpen 2021

Pokud dnes 20. 8. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu, kterou ocení fanoušci kvalitního outdoorového vybavení.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás cenu, která se bude hodit zejména těm, kteří se chystají na letní dovolenou pod stanem. Společnost Alpine pro do soutěže věnovala outdoorový spacák TOP – PEIRE, který vám dobře poslouží nejen při kempování a letní turistice, a to i v chladném počasí. Díky kvalitnímu materiálu jej totiž můžete využít až do venkovní teploty 0 °C.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Ke spacáku přidáme ještě letní dárek od Českých drah, díky kterému se můžete vypravit na celodenní výlet po celé republice nebo po některém z krajů. Máme pro vás dárkový poukaz na letní skupinovou jízdenku, na kterou mohou cestovat 2 dospělí a až 3 děti do 15 let. S letní skupinovou jízdenkou můžete neomezeně cestovat všemi vlaky Českých drah, případně můžete díky ní spojit více výletů dohromady.

Čtěte také

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, zašleme vám dneska cenu sportovní, od jednoho z partnerů Českého olympijského výboru. Konkrétně to bude batůžek z úplně nové olympijské kolekce společnosti Alpine pro a startovné na T-Mobile Olympijský běh, který se letos koná ve středu 8. září.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio