SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dárek pro fanoušky českých hokejistů

26. květen 2022

Pokud dnes 26. 5. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás dárek, který oceníte nejen při fandění našim hokejistům ve Finsku.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dnes sadu cen souvisejících s hokejovým šampionátem, který se hraje ve finských Helsinkách a Tampere.

Čtěte také

Ceny do soutěže věnovala společnost Škoda Auto, která je už od roku 1993 hlavní sponzorem Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji. Mezi vašimi cenami bude třeba hokejový fanouškovský dres, přesná replika oficiálního dresu české reprezentace s logem lva, mikina, velmi pěkný městský batoh, fanouškovská šála, hokejový puk a další dárky.

Česká reprezentace hraje dnes od 15:20 zápas se Spojenými státy. Zápas odvysílá v přímém přenosu jak Radiožurnál, tak i naše digitální sportovní stanice Radiožurnál Sport.

Ceny do soutěže věnovala společnost Škoda Auto

 K dárkům od Škodovky přidáme sadu produktů od společnosti PROM-IN, která se zaměřuje na výrobu doplňků výživy pro podporu imunity a celkového zdraví a je také lídrem v oblasti sportovní výživy. Jde o 100% přírodní produkty bez jakýchkoli chemických aditiv, vyrobené díky použití nejmodernějších technologií a kvalitě surovin.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pozveme vás tentokrát za kulturou. Máme pro vás set dárků, jehož hlavní součástí jsou vstupenky na koncert Z Hollywoodu do Prahy. Ten se koná v pražské Hybernii v pondělí 6. června večer. Vystoupí na něm Dětský pěvecký sbor Českého rozhlasu s Rozhlasovým Big Bandem Gustava Broma. Vzácným hostem bude zpěvačka Dasha, která vystoupí s vlastním repertoárem, ale nejen to.

Na koncertě, dobrodružné cestě po hollywoodských a broadwayských zastávkách, budou průvodčími sbormistryně Věra Hrdinková a dirigent Vlado Valovič. Uslyšíte nejznámější světové hity – melodie z muzikálů Bídníci, Jesus Christ Superstar, Hair či filmové trháky jako The Greatest Showman, Singing in the Rain, Bonnie and Clyde, ale třeba i černošské spirituály a další.

Součástí vaší ceny bude i CD Muzikanti, co děláte? s populárními i méně známými písněmi z Čech, Moravy, Slezska i Slovenska. Jde už o druhé společné CD Dětského pěveckého sboru Českého rozhlasu a Brněnského rozhlasového orchestru lidových nástrojů - dvou významných hudebních těles, která jsou neodmyslitelně spjata s Českým rozhlasem.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio