Soutěž: Za 3 správné odpovědi získáte pomocníka do domácnosti

16. duben 2019

Pokud dnech 16. 4. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát půjde o elektroniku.

Cenu nám do soutěže věnovala síť českých internetových obchodů s počítači a elektronikou CZC.cz.

Dneska pro Vás máme krásný dárek, který se může hodit třeba teď, na jarní Velikonoční úklid.. Pošleme Vám chytrý robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner.

Je to robotický vysavač se silným japonským motorem, takže má vysoký sací výkon. Disponuje 12 senzory pro dokonalou orientaci, má detektor schodů, detektor zdi, měřič vzdálenosti atd. a proti normálnímu vysavači je tichý. Vysavač má velkokapacitní baterii, která zaručuje až 2,5 hod. nepřetržitého vysávání. Vysavač disponuje Wi-Fi a lze jej ovládat pomocí aplikace Mi Home. Takže tenhle chytrý robotický vysavač může začít s vysáváním vašeho domu ihned, jakmile odejdete do práce

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dostanete dneska dárkový balíček od společnosti JuWital, který by se Vám mohl hodit teď na jaře, při nadcházející jarní únavě J, případně pro posílení imunity proti jarním chřipkám nebo naopak k začátku jarních výletům do přírody.

Dostanete od nás balíček vitamínů a doplňků stravy – v balíčku je např. doplněk stravy ImunoFit jaro, který obsahuje pivovarské kvasnice, vitaminy C, E, B12, selen, zinek, měď a další, které přispívají k normální funkci imunitního systému, k normální činnosti nervové soustavy, ke snížení míry únavy a vyčerpání. V balíčku je třeba i doplněk stravy Fortisim Detox, který obsahuje mimo jiné i extrakt ostropestřce mariánského, riboflavinu, niacinu a zinku nebo rozpustné iontové nápoje.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio