Soutěž: Za 3 správné odpovědi získáte balíček pro náruživé čtenáře

23. březen 2020

Pokud dnes 23. 3. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát ze sféry kultury.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás tentokrát sadu řekněme „kulturních cen“. Jednak Vám zašleme sadu knížek, mezi kterými bude třeba vyšlý grandiózní detektivní román „Lunapark“ od Volkera Kutschera, což je knižní předloha ikonického německého seriálu Babylon Berlin. Je to již šestý příběh berlínského detektiva Gereona Ratha, odehrávají se tentokrát na konci května 1934.

Mezi knihami bude třeba i nová česká detektivka od spisovatelky Nadi Horákové s názvem „Dáma v modrém“. Dáma v modrém je obraz od uznávaného prvorepublikového malíře, který se totiž dostal do nesprávných rukou, což připraví jeho majiteli nejednu horkou chvilku…

Ke knížkám Vám přidáme ještě roční předplatné měsíčníku Reportér magazín, máme pro Vás tedy 12 čísel Reportéra.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme Vám dneska dárkový balíček od společnosti Starlife, která je jedním z partnerů seriálu turistických výšlapů „Nahoru na horu“, který se už chystá na letošní letní sezónu. V balíčku jsou produkty pro zdravý a aktivní život, které jsou určené nejen pro sportovce – v balíčku jsou např. vitamíny, minerály ve formě roztoku nebo třeba energetické tyčinky. Balíček by se Vám mohl hodit teď, s nadcházejícím jarem, třeba i k posílení Vaší imunity.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio