Soutěž: Za 3 správné odpovědi zdarma skipasy do Hochfichtu

14. březen 2019

Pokud dnes 14. 3. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát půjde o sport.

Pošleme Vám jednak 2 skipasy do rakouského lyžařského areálu Hochficht, který se nachází na rakouské straně Šumavy nedaleko lipenského jezera.

Hochficht je největším rakouským skiareálem mimo Alpy a nabízí široké možnosti všem vyznavačům zimních sportů a pro všechny úrovně výkonnosti. Na rozdíl od Alp zde nepadají laviny.

Na Hochfichtu v těchto dnech panuje počasí s příjemnými teplotami okolo nuly, v příštích dnech zde má sněžit. Díky nočním teplotám pod nulou jsou sjezdovky po ránu skvěle upravené a celé dopoledne ve výborném stavu. V provozu jsou všechny lanovky a vleky, otevřeny jsou kompletně všechny sjezdovky o celkové délce 21 km. Mají tu připraveno i spousta zábavy pro děti. Budete si tak moci vybrat, jestli budete lyžovat na pohodových rodinných sjezdovkách, nebo na závodní trati FIS, na které se jel Evropský pohár. Na Hochfichtu tak zažijete atraktivní lyžování srovnatelné s menšími alpskými středisky, kousek od českých hranic.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Ke skipasům Vám přidáme ještě další dárky, mezi nimi třeba originální zimní červenou čepici od nás, od Radiožurnálu.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dneska dárkový balík výrobků od společnosti Hamé. Jak určitě víte z našeho vysílání, tak až do neděle 17. března se ve švédském Östersundu koná 50. Mistrovství světa v biatlonu. Obstát na něm se snaží pochopitelně i čeští biatlonisté. Ty už řadu let podporuje jako hlavní partner společnost Hamé. A právě balíček s výrobky této tradiční české potravinářské firmy od nás dneska dostanete za Vaši správnou odpověď.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio