Soutěž: Za 3 správně odpovědi výlet na koně

21. červen 2019

Pokud ve dnech 21. 6. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát jsou ceny odpočinkové.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás tentokrát zase zajímavou cenu. Pošleme Vám poukaz na ubytování pro 2 osoby na 2 dny v moderně a pohodlně zařízeném, 3 hvězdičkovém Penzionu v Jízdárně, který se nachází jen malý kousek od historického centra města Olomouc. Je také součástí jezdeckého areálu Equine Sport Centre Olomouc, který uspokojí potřeby všech milovníků koní.

A o „koně“ právě jde – cenu do soutěže nám totiž věnovali pořadatelé Světového poháru v parkurovém skákání J&T BANKA CSI3*, který se právě v olomouckém Equine Sport Centru koná tento týden, tentokrát už od středy 19. do neděle 23. června (penzion můžete pochopitelně navštívit kdykoliv v průběhu roku, platnost poukazů je dlouhá).

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, zašleme Vám dneska cenu od RunCzech běžecké ligy. Jak určitě víte z našeho vysílání, kromě maratonu a ½ maratonů v Praze a dalších městech po republice, pořádá RunCzech už 4. ročník štafetového závodu „Pražská štafeta“. Ten se koná v pražské Stromovce příští týden 25., 26. a 27. června, letos dokonce jako třídenní akce. Závodů se zase zúčastní i štafeta Radiožurnálu, můžete nás přijít podpořit nebo si závod sami také zaběhnout.

Vaše cena obsahuje běžecké tričko, batůžek, Magne B6 forte proti křečím i poukaz na 10 volných vstupů do Running Mallu v Praze. Pokud budete mít zájem, může být, jako bonus, součástí Vaší ceny i startovné na Pražskou štafetu pro Vás a 3 Vaše kamarády J. Jedná se jen o pětikilometrové trasy a můžete se těšit na skvělou atmosféru i na pozávodní party pod širým nebem pod taktovkou Rock for People.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio