Soutěž: Za 3 správné odpovědi vás vezmeme do Brna na motocyklovou Grand Prix České republiky

25. červenec 2018

Pokud dnes 25. 8. 2018 odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát z oblasti motocyklového světa.

MOTO GP se jede na Masarykově okruhu příští týden, od 3. do 5. srpna. Jde o vstupenky typu GOLD, na které budete mít přístup na všechny přírodní tribuny Masarykova okruhu. Grand Prix České republiky je největší sportovní akcí u nás, Masarykův okruh každý rok navštíví během tří dnů na 200 tisíc diváků. Hlavní favorité na vítězství v letošním ročníku jsou španělský pilot Marc Marquez, miláček davů Valentino Rossi nebo Jorge Lorenzo.

02119182.jpeg

Těšit se můžeme nejen na světové hvězdy, ale i na české jezdce. Na startovním roštu ani letos nebudou chybět Karel Abraham v kategorii MotoGP a Jakub Kornfeil v Moto3. S divokou kartou v kubatuře Moto3 se na start postaví mladý jezdec Filip Salač.

Radiožurnál a Automotodrom Brno už tradičně společně nabídnou v průběhu závodního víkendu Grand Prix České republiky posílené dopravní zpravodajství Zelené vlny. To má pomoci nejen motoristům mířícím na motocyklové závody, ale všem, kterých se může hustý provoz spojený s Grand Prix dotknout.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete 2 vstupenky na atrakci virtuální reality Golem VR. Na ploše 250 metrů čtverečních zažijete unikátní procházku starou Prahou tak, jako nikdy. Teleportujete se do Prahy na konci 16. století, poznáte legendárního rabína Löwa, zjistíte, jak to bylo s bájným Golemem a jeho oživení během mystického rituálu spatříte na vlastní oči.

 

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio