Soutěž: Za 3 správné odpovědi dárek nejen pro baskeťáky

7. květen 2020

Pokud dnes 7. 5. odpovíte při soutěži správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát ze sportu.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás dneska zase cenu sportovní, tentokrát basketbalovou - sadu dárků od České basketbalové federace. Bude mezi nimi zejména poukázka na 5.000,- Kč od módního domu Blažek, který nabízí společenskou i volnočasovou pánskou módu a doplňky. Blažek je oficiální pánská móda reprezentačního basketbalového týmu mužů.

Čtěte také

Voucher můžete uplatnit třeba hned, na webu blazek.cz anebo později, až to situace dovolí, osobně v jejich prodejnách.

Česká basketbalová federace nyní připravila zvláštní podobu střelecké soutěže hráčů Kooperativa NBL, která odpovídá současným vládním nařízením. Její hráči rozehráli minulý týden jedinečnou soutěž s názvem Kooperativa NBL Shoot-out. Každý ve své hale a na dálku soupeří o odměnu ve výši 60.000 Kč.

Soutěž prověří hráčskou střeleckou mušku. Můžete v ní každou středu a sobotu od 17.30 živě na sociálních sítích a na webu nbl.cz sledovat, kdo z hráčů zvládne nejvíce střel v časovém limitu, kdo se trefí od půlky hřiště a také kdo získá peníze na charitu. Ve všech kolech se totiž hraje také o peníze na podporu v boji proti pandemii nemoci covid-19.

Finále soutěže se uskuteční v sobotu 9. května.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme vám dnes sadu CD, zejména z našeho vydavatelství Radioservis. Bude mezi nimi například úplná novinka Žít jako singl, což je soubor povídek devíti současných českých autorů, které napsali na současné téma života bez stálého partnera. Jde o audio podobu stejnojmenné knihy.

Mezi autory povídek jsou Petra Soukupová, Miloš Urban, Emil Hakl, Marek Epstein, Markéta Hejkalová nebo třeba Tomáš Baldýnský a další. Čtou Jana Stryková, Klára Sedláčková Oltová, Václav Neužil, Aleš Procházka, Vilma Cibulková nebo Dana Černá.

V balíčku obdržíte také audio verzi známé knihy Václava Erbena Poklad byzantského kupce s populárním kapitánem Exnerem v hlavní roli, kterého hlasově ztvárnil Tomáš Jirman.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio