Soutěž: Za 3 správné odpovědi ceny, které si můžete vzít na výlet a dovolenou

2. červenec 2019

Pokud ve dne 2. 7. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás sadu cen letních, turistických, které mohou být i jakousi inspirací pro Vaše prázdninové výlety.

Jednak Vám zašleme exkluzivní outdoorový batoh z loňské olympijské kolekce od Alpine pro.

Batoh má objem 30 litrů, je vyrobený z kvalitního a velmi pevného materiálu, má velké množství větších i menších kapes a přihrádek. Je určený pro muže i ženy a využít ho můžete jak na cestách po městě, na túrách v přírodě, ale i při horských výšlapech v náročném terénu. Při nepříznivém počasí určitě využijete bezpečnostní reflexní prvky a hlavně originální pláštěnku s designem české vlajky, do které je možné celý batoh schovat a tím i ukázat, komu nejen při konání olympijských her fandíte.

K tomu Vám přidáme sadu dárků od jednoho z partnerů, kteří se na jaře účastnili projektu „Stan proti melanomu“ a kteří se snaží naučit lidi, jak se správně chovat na sluníčku. Bude to konkrétně sada přípravků na opalování od značky La Roche – Posay;  v sadě je opalovací prostředek (tzv. fluid) značky Anthelios s velmi vysokou ochranou proti slunečnímu záření, určený pro citlivou pleť a pleť se sluneční intolerancí, který je vysoce voděodolný vůči vodě i potu. Součástí Vaší sady je i termální voda z La Roche - Posay ve spreji.

A aby toho nebylo málo, tak k tomu ještě přidáme, jako inspiraci k poučené vinařské turistice, publikaci „Krajinou vína“ z vydavatelství Freytag a Berndt, což je takový netradiční vlastivědný průvodce, cestopis o putování za vínem, příběhy odrůd a pozoruhodností vinařských oblastí. Knihu napsal náš kolega z ČRo Dvojka Václav Žmolík a vyšla teď v červnu na základě jeho stejnojmenného televizního seriálu.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, zašleme Vám dneska cenu kulturní - máme pro Vás 2 vstupenky do divadla, na novou pražskou letní divadelní scénu, na „Hvězdné léto“.

„Hvězdné léto“ odkazující k hvězdám nad hlavou i na pódiu připravilo pod žižkovskou věží v Mahlerových sadech na Praze 3 Divadlo Kalich. Repertoár nabízí herecky atraktivně obsazené komedie několika pražských divadel. Vybrat si tentokrát budete moci ze vstupenek na představení „Jméno“, což je komedie o tom, že mezi přáteli by žádné téma nemělo být tabu. Nebo Vám nabídneme vstupenky na hru „Čas pod psa“, což je komedie o setkání třech rozdílných žen, které svedla dohromady letní bouřka, v gejzíru komických situací důvěrně poznáme řadu témat z reality života.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio