Soutěž: Za 3 správné odpovědi cena pro čtenáře! Detektivní román a předplatné

30. duben 2020

Pokud dnes 30. 4. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát půjde o kulturu.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme vám sadu knížek, mezi kterými bude třeba nedávno vydaný román Maltézská výměna od amerického spisovatele Steve Berryho. Jde o strhující pátrání po nebezpečném historickém tajemství v souvislosti s volbou nového papeže.

V sadě bude také další napínavá knižní novinka od světoznámého švédského spisovatele Håkana Nessera, která získala ocenění Nejlepší švédská detektivka roku. Titul s názvem Úplně jiný příběh sleduje vyšetřování vražd šesti Švédů, kteří se před lety náhodně potkali během dovolené v Bretani.

Ke knížkám vám navíc přidáme ještě půlroční předplatné české mutace magazínu Forbes, máme pro Vás tedy také 6 čísel Forbesu.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme vám dárkový balíček od společnosti Starlife, která je jedním z partnerů seriálu turistických výšlapů Nahoru na horu, který se už chystá na letošní letní sezónu.

V balíčku jsou produkty pro zdravý a aktivní život, které jsou určené nejen pro sportovce, například vitamíny, doplňky stravy, minerály ve formě roztoku nebo třeba energetická tyčinka.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio