SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme na Febiofest do Prahy i regionů

Celý týden budeme na Radiožurnálu soutěžit o lístky na filmový festival Febiofest. Chcete získat vstupenky zdarma? Přečtěte si pravidla, jak na to.

27. ročník Mezinárodního filmového festivalu Praha – Febiofest byl letos kvůli pandemii covid-19 přeložen z tradičního jarního termínu na září. V Praze začíná už v pátek 18. září, v regionech se festivalová kina otevřou v úterý 22. září.

Letos Febiofest poprvé uvádí novou dramaturgickou osu: V hlavní soutěži uvede výběr sedmi nejnovějších autorských snímků nastupujících světových filmařů, které bude hodnotit odborná porota složená z filmových profesionálů. Další novinkou je také soutěžní sekce s názvem Soutěž komedií se soustředí na artově zaměřené komediální snímky, které reflektují aktuální dění.

Vydejte se na festival s Radiožurnálem

Výherní vstupenky do Prahy jsou na libovolný film vašeho výběru dle programu. Festivalový infostánek bude k dispozici v Cinema City Slovanský dům. 

Vstupenky pro ostatní místa jsou na zahájení (a v případě Zlína zakončení) festivalu v daných městech. Ta se uskuteční 22. 9. v Liberci, 28. 9. v Českých Budějovicích, 1. 10. v Ostravě, 4. 10. v Děčíně a 6. 10. ve Zlíně.

Do kina s rouškou a rozestupy

Ve všech prostorách festivalových kin je nezbytné nosit roušku. Každý návštěvník MFF Praha - Febiofest obdrží zdarma roušku ke každému zakoupenému lístku. V kinosálech také platí povinnost dodržovat preventivní rozestupy. Kompletní přehled aktuálních opatření najdete na webu Febiofestu.

 

Jak soutěžit

Poslouchejte Ranní Radiožurnál od pondělí 14. do pátku 18. září a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci na Febiofest v Praze / Liberci / Českých Budějovicích / Ostravě / Děčíně / Zlíně“ dle města vašeho výběru.

Kdy a kde?

  • Praha: 18. – 25. září (do Cinema City Slovanský dům na film dle vašeho výběru podle programu)
  • Liberec: 22. září od 19.00 – film Corpus Christi (soutěží se v pondělí 14. 9.)
  • České Budějovice: 28. září od 19.00 – film Tichý společník (soutěží se v úterý 15. 9.)
  • Ostrava: 1. října od 18.00 – film Tichý společník (soutěží se ve středu 16. 9.)
  • Děčín: 4. října od 17.00 - film Žaluji! (soutěží se ve čtvrtek 17. 9.)
  • Zlín: 8. října od 18.00 – film Corpus Christi (soutěží se v pátek 18. 9.)

Kompletní pravidla najdete zde.

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: Radiožurnál
Spustit audio