SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme do virtuálního kina. Podívejte se, kdy soutěžíme

26. červenec 2020

Radiožurnál rozdá vstupenky na netradiční projekci filmu Proxima v rámci projektu Moje kino LIVE.  Zkuste štěstí a nalaďte si Ranní Radiožurnál.

Čtěte také

Fanoušci filmu letos kvůli pandemii koronaviru přišli o událost roku, kterou je tradičně karlovarský filmový festival. Naštěstí ale nemusí přijít o filmy, které měli v plánu ve Varech zhlédnout.

Jedním ze snímků, který dramaturgové festivalu pro letošní rok vybrali, je film Proxima. Radiožurnál vám tentokrát nabízí jedinečnou příležitost zhlédnout festivalový snímek zdarma z pohodlí domova.

Proxima (Francie, 2019 • 117 min)

Astronautka Sarah (Eva Green) se připravuje na roční pobyt na oběžné dráze. Jako jediná žena ve vesmírné misi „Proxima“ podstupuje psychicky a fyzicky náročný trénink, zatímco pečuje o svou milovanou sedmiletou dcerku Stellu. Perfekcionistka Sarah se snaží v práci podávat stoprocentní a soustředěný výkon, s blížícím se odloučením je to však čím dál složitější. Strhující příběh matky a dcery má navzdory netradičnímu prostředí univerzální téma: hledání rovnováhy mezi osobními sny a rodičovskou láskou.

Zdroj: Aerofilms

Výherci soutěže obdrží těsně před projekcí internetový odkaz, ze kterého si film v daný termín pustí na svém počítači nebo tabletu.

Jak soutěžit

Poslouchejte od pondělí 27. do čtvrtka 30. července Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vidět film Proxima“. Každý den vyhraje vždy 50 nejrychlejších soutěžících. Celkem se hraje o 200 unikátních přístupů k projekci pro 200 výherců.

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: and
Spustit audio

Související