Roy Keane: Jak je možné, že chtějí hráči dobrovolně odejít z nejlepšího klubu světa?

22. duben 2022

Co se děje s Manchesterem United? Pomůžou Rudým ďáblům změny na trenérském postu, které proběhnou na konci sezony?  Fulham si s předstihem zajistil postup do Premier League. Má šanci na to se v nejvyšší soutěži udržet déle než rok nebo bude znovu následovat rychlý pád? Zamíří kanonýr Erling Haaland do Manchesteru City? Poslechněte si nabitý nový díl pořadu S mikrofonem do Anglie a nalaďte se s Petrem Mikolandou na víkendový fotbalový program!

Manchester United zažívá velkou krizi a po debaklu 0:4 od Liverpoolu se v tabulce Premier League propadl až na 6. místo. Po sezoně dojde ke změně na trenérském postu, kde současného kouče Ralfa Ragnicka nahradí nizozemský kouč Erik ten Hag. S jeho příchodem se dají očekávat velké změny a v prvních vyjádřeních se netajil tím, že hodlá do týmu přivést až deset nových hráčů.

Manchester United prožívá neúspěšnou sezonu a po jejím konci dojde ke změně na trenérském postu

„Ten tým nemá žádnou duši, při sledování jeho výkonu už nic necítíte. Hráči i při rozhovorech jsou robotičtí a neprojevují emoce. Opravdu nevím, co se děje na trénincích, ale s kulturou klubu je něco v nepořádku. Je nepochopitelné, aby hráči chtěli odcházet z nejlepšího klubu světa," podivuje se nad současným stavem Rudých ďáblů ikona klubu Roy Keane.

Co říká Mikolanda na nevýrazné výkony Paula Pogby? Jaké šlágry nabízí aktuální 34. kolo Premier League? Poslechněte si nový díl a navnaďte se na fotbalový víkend.

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související