Jízda anglických týmů v pohárové Evropě pokračuje. Semifinále Evropské ligy si v dresu West Hamu zahrají i Souček s Coufalem

15. duben 2022

Velikonoční vydání pořadu S mikrofonem do Anglie je nabité aktuálním děním z Premier League i evropských pohárů, kde hned čtveřice anglických týmů proklouzla do semifinálové fáze. Co říká expert na ostrovní fotbal Petr Mikolanda o potyčce po zápase mezi Atléticem Madrid a Manchesterem City? Na koho se tentokrát zaměří trenérské okénko? Postřehy z Anglie přidá exkluzivně i Daniel Pudil, který působil v dresu Sheffield Wednesday. Poslechněte si nový díl!

Radostné zprávy z anglických týmů putují i do Čech, protože na postupu West Hamu do semifinále Evropské ligy se podíleli i čeští reprezentanti Tomáš Souček a po zranění se vracející Vladimír Coufal. Krátce po zápase je neminula ani dopingová kontrola.

V rozmezí necelého týdne na sebe podruhé narazí Liverpool s Manchesterem City. Po remíze 2:2 v Premier League je v sobotu od 16:30 čeká semifinálový souboj v FA Cupu. „Nedělní zápas byl reklama na fotbal se vším všudy. Všechno bylo od úvodního až do závěrečného hvizdu úžasné a věřím, že týmy na to navážou i v pohárovém utkání. Manažeři obou týmů jsou schopni protočit hráče tak, že souboj bude mít znovu ostrý náboj," těší se na víkendový mač Petr Mikolanda. 

Co říká Mikolanda na převahu fanoušků německého Frankfurtu na stadionu Camp Nou v odvetném čtvrtfinálovém utkání Evropské ligy? Jaké šlágry nabízí aktuální 33. kolo nejvyšší anglické fotbalové soutěži? Nalaďte se na víkendové pokračování Premier League s moderátorem Martinem Minhou a expertem Petrem Mikolandou.

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související