Radiožurnál ve Varech

Celý týden od 29. června do 6. července bude Radiožurnál na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovary Vary. Přineseme vám živé vstupy i dvakrát denně rozhovory s hosty z našeho mobilního studia R-stream. Co všechno pro vás připravujeme a na koho se můžete těšit?

Festivalové vysílání Jana Pokorného z Varů uslyšíte na Radiožurnálu každý den dopoledne po celou dobu konání festivalu.

Každý den v 10 hodin přivítá Jan Pokorný ve studiu R-stream festivalového Hosta Radiožurnálu. Mezi hosty budou například režisérka Theodora Remundová, herečky Veronika Žilková nebo Eliška Křenková, herci Tomáš Jeřábek nebo Cyril Dobrý, i režisér David Ondříček.

Moderátoři Hanka Shánělová a Pavel Sladký s herečkami Elizavetou Maximovou a Martinou Jindrovou

Dvojitá dávka rozhovorů

Odpoledne bude festivalový vysílací proud pokračovat, a to nejen na lokální frekvenci jako v předchozích letech. Hanka Shánělová a filmový publicista Pavel Sladký si do něj pozvali další zajímavé osobnosti včetně mladých herců Antonia Šoposkiho a Cyrila Dobrého, režiséry Davida Ondříčka a Jiřího Havelku, i slavného australského herce Geoffreyho Rushe, kterého můžete znát například jako kapitána Barbarossu z Pirátů v Karibiku. Rozhovory uslyšíte v rámci dvouhodinového festivalového magazínu Filmžurnál po 15. hodině.

Poslouchejte Radiožurnál od 28. června do 6. července, sledujte náš web a sociální sítě.

Nejnovější články

Stránky