Metronome Festival

V pražských Holešovicích vystoupí v červnu 2019 třeba Morcheeba, Pražský výběr, Kratfwerk nebo Primal Scream.

Pojďte s námi do budoucnosti. Magazín Experiment chystá sérii přednášek a speciálního vysílání

Kateřina Nováková

Experiment Speciál – to je pět večerů inovací a vizí budoucnosti. Pět dní za sebou pět témat, která se týkají každého z nás. Přednášky můžete sledovat online a dokonce na ně zdarma dorazit. Začínáme v pondělí 17. června! Podívejte se na program a hosty.

V pátek večer 21. června zaparkuje Radiožurnál na pražském Výstavišti pojízdné studio R-stream a bude vysílat přímo z Metronomu! Naši moderátoři a reportéři přinesou rozhovory s učinkujícími muzikanty a dalšími zajímavými hosty. A jako vždy pro vás budeme mít připravené i nějaké dárečky :-)

... v pátek na Výstavišti vyvrcholí Experiment Speciál

V 19:00 začneme s přednáškovým speciálem magazínu Experiment! Na místě budou oborníci z oboru psychologie a instalace virtuální reality. Popovídáme si o tom, jak se nezbláznit z budoucnosti a všech jejích novinek. A naopak si je užít. Pokud se na festival nechystáte, můžete vše sledovat online na Facebooku a webu Radiožurnálu.

Podívejte se na páteční program (zde najdete program celého týdne):

Rozhlasovou stage zajistí Radio Wave

Součástí festivalu bude sobotní Czeching Showcase. Na pódiu Radia Wave vystoupí všichni nominovaní v letošním ročníku projektu Czeching. Ten pomáhá vytáhnout mladé české interprety z malých českých klubů až k zahraničnímu publiku. Tentokrát o cenu bojují kapely Market, Nylon Jail, Branko’s Bridge a zpěvačky Margo a Viah.

Vítěze v sobotu 22. 6. vybere a vyhlásí mezinárodní porota.

Nejnovější články