Napínavý závěr fotbalové ligy v přímém přenosu

7. květen 2008
S mikrofonem za fotbalem

Obhájí titul Sparta? Sestoupí spolu s Mostem Kladno nebo Bohemians 1905? Odpovědi mohou přinést už výsledky předposledního, 29. kola Gambrinus ligy, a vy je můžete znát jako první z našeho vysílání. Stačí k tomu málo, pustit si v sobotu odpoledne Radiožurnál.

Pak už se můžete v klidu ponořit do křesla, usednout za volant automobilu nebo se věnovat jiné příjemné činnosti. A přitom poslouchat komentář našich reportérů z pražské Letné, Vršovic, Mladé Boleslavi, Brna, Českých Budějovic, Kladna, Mostu a Jablonce.

S mikrofonem za fotbalem se na Radiožurnálu můžete vydat v sobotu 10. května po 16. hodině. Všemi zápasy vás spolu s reportéry na stadionech provede moderátor Miroslav Augustin. A v sobotu 17. května se můžete ve stejný čas vydat S mikrofonem za fotbalem na poslední kolo ligy!

Vysílání ČRo 1 - Radiožurnálu si můžete naladit na síti VKV/FM vysílačů po celé České republice a na dlouhé vlně 270 kHz. Poslouchat nás můžete i přes internet, pomocí DVB-S přijímače (satelit Astra 3A) a v DVB-T multiplexu společnosti Radiokomunikace (Praha, střední Čechy, Domažlicko, severní Čechy, Brněnsko, Ostravsko).

Záznamy většiny vysílání Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu si můžete poslechnout v Rádiu na přání. Pro automatické ukládání záznamů oblíbených pořadů do svého počítače nebo mp3 přehrávače můžete využít službu Podcast.

autoři: jkr , jpa
Spustit audio