Díky Vám jsme nejposlouchanější rádio. Děkujeme, že jste s námi!

14. březen 2021

Radiožurnál se stal v druhé polovině loňského roku po 15 letech nejposlouchanějším rádiem v Česku. Všichni na Radiožurnálu si moc dobře uvědomujeme, že za první příčku v pomyslném závodě poslechovosti v českém éteru vděčíme především vám, posluchačům.

Radiožurnál podle výsledků hlavního výzkumu poslechovosti rádií v České republice Radioprojekt za 3. a 4. čtvrtletí roku 2020 poslouchalo denně 937 tisíc posluchačů, což je téměř o 100 tisíc více než dlouholetého lídra rádiového trhu Rádio Impuls (841 tisíc).

Výsledky denní poslechovosti

Za aktuální skvělé výsledky patří dík našim posluchačům i všem rozhlasákům, kteří i ve složitých podmínkách koronavirové krize dál zajišťují vysílání i jeho podporu.


René Zavoral, generální ředitel Českého rozhlasu

„Je skvělé, že stanice Českého rozhlasu v tomto obtížném období obstály a udržely si přízeň publika. Zvýšený zájem o informace významně posílil pozice ČRo na trhu. Jasně se tím ukazuje, jak jsou média veřejné služby pro veřejnost důležitá a jak nezastupitelnou roli ve společnosti hrají,“ uvedl generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

Děkujeme, že nás posloucháte

„Rádio je pro mne obrovská radost, ale je to také řemeslo. Když pekař vyprodá všechny svoje rohlíky a dělá to každý den – deset dvacet let po sobě, tak to znamená, že svoje řemeslo ovládá perfektně. A to, že jsme nejposlouchanější rádio, znamená, že to děláme dobře, protože vy nás slyšíte,“ děkuje posluchačům moderátorka Lucie Výborná.

Slyšet v době, kdy je hlasů spousta, je docela výjimečná věc. Takže děkujeme, moc si toho vážíme a zůstaňte s námi.
Lucie Výborná, moderátorka

Všichni, kdo pro vás vysílání na Radiožurnálu připravují, berou tento úspěch také jako obrovský závazek do budoucna.

Budeme se i dál snažit pro vás připravovat to nejvěrohodnější zpravodajství. Mockrát vám děkujeme za to, že jste s námi.


Štěpán Pokorný

Další vzkazy od našich moderátorů si můžete pustit na našem YouTube kanálu. Děkujeme, že nás posloucháte.

Spustit audio

Související