Diamantový prsten jí zarostl do mrkve, po třinácti letech Kanaďanku objev potěšil

Určitě to znáte. Někdy děláme věci ve spěchu a bezmyšlenkovitě a pak věci odložíme na neočekávaná až absurdní místa. Třeba šunku do šatníku nebo knihu do lednice. Po čase pak věci vyplavou a my se chytáme za hlavu, jak tam mohly skončit. Podobně překvapená byla i 84letá žena v Kanadě, která po třinácti letech našla svůj snubní prsten zarostlý do mrkve.

Mary Gramsová z kanadské Alberty popisovala, že se jí prsten ztratil před třinácti lety při zahradničení.

„Viděla jsem na zahradě takový opravdu velký plevel. Už nevím, proč jsem ho v tu chvíli musela vytrhnout, mohla jsem to udělat aspoň pravou rukou. Prsten se musel někde přichytit a spadnout. Vůbec nechápu, jak se to mohlo stát, mám velké klouby,“ popisovala žena pro kanadskou televizi CBC.

Byla také překvapená, že ji prsten i po třinácti letech sedí. „Vůbec bych neřekla, že mi stále bude. Myslela jsem, že budu muset ke šperkaři. Stále mi ale sedí. Jsem opravdu vděčná,“ popisovala Kanaďanka, která si prý teď na prsten bude dávat větší pozor.

Ostatně nejde o první takový případ. Před šesti lety svůj snubní prsten ztratila jedna Švédka, která ho také našla přirostlý k mrkvi.

autor: bal
Spustit audio