Začala vysílat digitální stanice Radiožurnál Sport, podívejte se na její speciální slideshow

10. květen 2019

V rámci obrazové servisu se na displejích přijímačů s barevným displejem a v on-line přehrávačích budou objevovat fotky moderátorů a komentátorů, sportovní servis a další prvky.

Úderem šesté hodiny ranní začala vysílat speciální stanice Českého rozhlasu s názvem Radiožurnál Sport, na které si budete moci dnes ve 20:15 poslechnout také přímý přenos z hokejového utkání mezi naším a švédským týmem. Jak jsme již naše čtenáře informovali, součástí tematického okruhu bude také exkluzivní informační servis pro majitele DAB+ přijímačů s barevným displejem, takzvaná slideshow, která se bude promítat souběžně také do on-line přehrávače dostupného na webu Českého rozhlasu.

Jaké informace se v rámci slideshow budou objevovat? Půjde například o anonce na hosta ve studiu, případně pozvánku k hokejovému přenosu nebo fotografii komentátora, který má na starosti daný zápas. Na moderátorské židli (a přijímačích s barevným displejem) se budou střídat známé hlasy z Radiožurnálu: Zuzana Burešová, Jan Pokorný, Štěpán Pokorný, Vojtěch Bidrman, Jan Suchan a šestici uzavře šéf sportovních redaktorů Miroslav Bureš. Stanice Radiožurnál Sport je dostupná pozemní cestou exkluzivně pouze v multiplexu ČRo DAB+.

autor: lukpo
Spustit audio

Související