SOUTĚŽ: Zebry, pandy, vorvani i lenochod toužící po lásce. Rozdáváme lístky na Earth: Den na zázračné planetě

25. říjen 2017

Radiožurnál, partner českých filmů, opět zve do kina. Fanouškům rozdává celkem 120 vstupenek na projekci filmu Earth: Den na zázračné planetě. Nečekejte dokument, chvílemi je to drama, chvílemi romantická komedie, někdy western a celou dobu skvělý rodinný film.

Chcete zajít zadarmo do kina? Poslouchejte 26. a 27. října Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu právě v Ranním Radiožurnálu mezi pátou a devátou ráno moderátor Jiří Chum vyzve, napište na mail vstupenky@rozhlas.cz. každý den od nás dostane 25 nejrychlejších posluchačů po dvou voucherech na promítání v Praze, Brně a Hradci Králové.


Earth: Den na zázračné planetě
Kde? Praha, Brno a Hradec Králové
Kdy? Po dobu promítání filmu v kinech

Nejnovější snímek z produkce BBC Earth Films, tvůrců Zázračné planety, představuje divákům všech věkových kategorií nezapomenutelné hrdiny: mládě zebry, snažící se překonat rozvodněnou řeku; pandu, která usměrňuje svého hravého potomka; rodinu vorvaňů, s oblibou pospávající ve svislé poloze; lenochoda toužícího po lásce a mnoho dalších.

Během jediného dne putujeme spolu se sluncem od nejvyšších hor k těm nejvzdálenějším ostrovům, z hlubin exotické džungle až do labyrintů velkoměst. V každém koutě Země nacházíme fascinující obyvatele, k jejichž dobrodružstvím se díky revoluční technologii dostáváme blíže, než jsme si kdy dokázali představit.

Výherci vstupenek obdrží voucher.

autor: jaw
Spustit audio