SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi poukázka na designový koberec

21. březen 2023

Pokud dnes 21. 3. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás voucher od prodejce koberců Mujkoberec.cz.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám zajímavou cenu, která dodá šmrnc vašemu bydlení. Bude to voucher v hodnotě 2.000,- Kč, který můžete využít v internetovém obchodě Mujkoberec.cz.

Mujkoberec.cz je největší český internetový prodejce koberců a podlah, který si zakládá na širokém výběru klasických i moderních koberců. Mají kusové koberce, pochopitelně metrážové, různé rohože, předložky, běhouny, ale třeba teď i velmi oblíbené, vybarvovací – kreslící (a opakovaně vypratelné) koberce pro děti a mnoho dalšího.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete...?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme Vám cenu od známého dodavatele stříbra a zlata, společnosti Silverum. Tentokrát pro vás máme minci z ryzího stříbra o hmotnosti 1 trojské unce s nadstandardní ryzostí 99,99%, která není u stříbra běžná; velmi populární minci Canadian Maple Leaf.

Mince zobrazuje kanadský státní symbol – stříbrný javorový list, který je oficiální mincí Kanady a je emitován přímo kanadskou královskou mincovnou. Na rubu je pak portrét královny Alžběty II.

Minci Vám pošleme v ochranné čtvercové kapsli, která je uložená v pěkné dárkové krabičce; jedná se tedy o pěkný dárek. Navíc zlato a stříbro jsou spolehlivým uchovatelem hodnoty již celá staletí a jsou i důležitou pojistkou v nejisté době a ochranou úspor před inflací.

I pokud odpovíte správně jen na jednu otázku, neodejdete s prázdnou - pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio