SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi elektronika a k tomu navíc pekelně dobré grilování

25. červenec 2022

Pokud dnes 25. 7. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte voucher na nákup elektroniky od společnosti The ChilliDoctor.cz a k tomu ještě ostrý dárek navíc.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám tentokrát sadu dárků od společnosti The ChilliDoctor.cz, která je specialistou na chilli produkty v České republice. Pošleme jednak dárkový poukaz v hodnotě 2.000,- Kč na nákup (nejen) elektroniky podle vlastního výběru v jednom z významných českých internetových obchodů s počítači a spotřební elektronikou.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A abyste mohli ochutnat nejlepší chilli přímo od ověřených pěstitelů a výrobců, přidáme vám k tomu grilovací balíček, ve kterém je pohromadě výběr 10 chilli produktů od The ChilliDoctor.cz. A dostanete d nich i originální sadu grilovacího nářadí.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát vstupenky na světový tenis, který se hraje tento týden opět v Praze. Máme pro vás 2 vstupenky na Livesport Prague open 2022, což je tradiční ženský tenisový turnaj WTA.

Čtěte také

Titul ve dvouhře letos obhajuje Barbora Krejčíková a představí se také loňská finalistka Tereza Martincová, Marie Bouzková a Linda Nosková.

Hlavní soutěž čtyřhry na Livesport Prague Open bude, kromě jiného, i jednou velkou rozlučkou. Svůj poslední turnaj kariéry na tamních dvorcích odehraje Andrea Sestini Hlaváčková, která si odskočila z mateřské, aby ještě jednou stanula po boku Lucie Hradecké.

Hraje se celý tento týden, od 25. do 31. července ve Stromovce v areálu TK Sparta Praha.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio