SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dárek pro domácí kutily i profíky

20. říjen 2020

Pokud dnes 20. 10. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu, kterou ocení hlavně ti, kdo se nebojí vzít za práci.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás skvělou cenu, kterou do soutěže věnovala společnost Ardon Safety. Pošleme vám tentokrát voucher na 3.000,- Kč, který můžete uplatnit na webu ardon.cz.

Vybrat si zde můžete z velkého množství moderních pracovních oděvů a pracovní obuvi – jsou kvalitní, komfortní a vzhledově opravdu atraktivní. Vyžijete ho tak určitě nejen v zaměstnání, ale také při práci kolem domu či na zahradě.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dneska sadu novinkových CD z našeho vydavatelství Radioservis.

Bude mezi nimi třeba CD Malý princ, což je původní český muzikál, který vznikl na klíč pro naše rozhlasové vysílání na motivy světového bestselleru Antoine de Saint-Exupéryho. Jedná se o hvězdně obsazený a precizně zpracovaný původní rozhlasový muzikál, ve kterém září jeden z nejvyhledávanějších současných umělců Vojta Dyk jako pilot, ale třeba i Viktor Antonio jako Malý princ nebo Jiří Korn v roli Domýšlivce a mnoho dalších.

Mezi vašimi CD bude třeba i audiokniha Vatikánská princezna. Dámou, která se skrývá pod tímto označením je proslulá šlechtična Lucrezia Borgia. Jde o audio podobu stejnojmenné knihy současného amerického spisovatele Christophera W. Gortnera. Příběh Vatikánské princezny jako nesmírně působivou, napínavou historickou fikci na historické téma. Audio knihu načetla Jana Stryková.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio