SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dárek nejen pro domácí kutily

19. duben 2023

Pokud 19. 4. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás vouchery od společnosti Brudra.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás moc pěknou cenu. Pošleme vám tentokrát vouchery v hodnotě 3.000,- Kč, které do soutěže věnovala společnost Brudra. Poukazy můžete uplatnit na celý jejich sortiment v kamenných prodejnách i na webu.

Vybrat si zde můžete z velkého množství moderního pracovního oblečení, pracovní obuvi, ale třeba i ochranných pracovních pomůcek. Oblečení a doplňky jsou určené pro různé profese a profesionální provozy, ale třeba i pro kutily. Nabízejí i bundy, trička, mikiny, polokošile nebo funkční termoprádlo.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete sadu gastronomických cen. Bude mezi nimi jednak set piva z projektu Volba sládků. Recepturu vytvořil společně Plzeňský Prazdroj s Břevnovským klášterním pivovarem v duchu pocty pivovarské historii. Výsledkem je „Popeleční Benedict“. Kromě chmele z klášterní chmelnice použili i slad sušený nad kouřem z dubového dřeva, který dodává polotmavému ležáku lehce „uzenou“ chuť. Pivo z této Volby sládků bude na čepu ve více než tisícovce restaurací po celý duben. Historický způsob přípravy upomíná na fakt, že tradice vaření piva na Břevnově sahá až do dob středověku.

K tomu Vám přidáme ještě úplnou novinku od společnosti Revenium, která zaměstnává osoby se zdravotním postižením. Pošleme Vám od nich novinku na kávovém a čajovém trhu, kterou je CASCARA. Je to bylinný čaj vyrobený ze sušených slupek kávových třešní v pěkném dárkovém balení.

Cascara je vedlejším produktem zpracování kávových třešní; z jejich sušených slupek si můžete připravit lahodný nápoj, který se pyšní vysokým obsahem minerálů, vitamínů a antioxidantů, navíc působí protizánětlivě, posiluje imunitní systém a chrání proti depresím. Bývá považována za super-potravinu, kdy ještě v roce 2020 byla tato část kávových třešní považována za zbytkový odpad.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio