Soutěž: Za 3 správné odpovědi víkend ve sportovním modelu Hyundai

21. květen 2020

Pokud dnes 21. 5. odpovíte při soutěži správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás cenu, kterou ocení fanoušci sportovních trendů na čtyřech kolech.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás skvělou cenu od České basketbalové federace. Bude to voucher na zapůjčení sportovní verze automobilu Hyundai i30 N Hatchback, na celý víkend a s plnou nádrží! Hyundai je totiž už pět let oficiálním automobilem českého basketbalu.

Auto má sportovní detaily, dynamické jízdní vlastnosti, výkon 275 koní a odvážný design. Jeho jízdní kvality byly vyladěny na německém motoristickém okruhu Nürburgringu, takže i při běžném cestování s ním budete moci zažít pocit z řízení „závodního vozu“.

Příznivcem basketu by mohlo zajímat, že Česká basketbalová federace připravuje od začátku karantény spoustu projektů. Po velkém úspěchu zvláštní podoby střelecké soutěže NBL Shoot-out je tu aktuálně nová sportovní výzva, který se jmenuje 1ON1 Challenge.

Soutěž v duchu „muž proti muži“ opět prověří hráčskou střeleckou mušku. Hráči tentokrát soupeří o odměnu ve výši 100 tisíc korun.

Tuto soutěž a zároveň nevšední basketbalovou show můžete sledovat každý čtvrtek a pondělí od 17:30 živě na webu TVCom.cz nebo na Facebooku Kooperativa NBL. Informace budou pochopitelně i ve vysílání Radiožurnálu. Finále soutěže se uskuteční ve čtvrtek 4. června.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám tentokrát moc pěknou sadu cen pro vás (a případně i pro vaše děti) od společnosti Albi.cz. Bude mezi nimi třeba hra z edice Mozkovna s názvem IQ Fitness - Neobyčejné příhody. Jde o karetní hru plnou úkolů, hádanek a rébusů, které mají za úkol zaměstnat váš mozek a poskytnout mu dostatečný trénink, aby nezakrněl.

Ve vašem balíčku může být třeba i týmová úniková hra Únikovka - Závod s časem, která je karetní variací na populární únikové hry, při nichž se skupina přátel nebo kolegů nechá zamknout do místnosti plné rébusů a snaží se z ní v časovém limitu uniknout pryč.

A v balíčku může být třeba i klasická stolní hra Velká Věž s dřevěnými kameny i jiné hry od Albi.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio