Soutěž: Za 3 správné odpovědi velký nákup pro celou rodinu

28. červen 2021

Pokud dnes 28. 6. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás cenu, díky které se při nakupování nebudete muset dívat na cenovky.

Dárková karta Penny bude pro výherce dnešní soutěže na Radiožurnálu nabita na pět tisíc korun

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám dneska skvělou cenu, která se vztahuje k projektu Hýbeme se hezky česky. Ceny do soutěže věnovalo Penny které zmíněný projekt připravilo ve spolupráci s Českou obcí sokolskou a Asociací školních sportovních klubů.

Vaší cenou bude jednak dárková karta na nákup v Penny ve výši 2.500,- Kč, ke které přidáme ještě třeba batoh nebo velkou cestovní či toaletní tašku.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Projekt Hýbeme se hezky česky má za cíl vrátit děti ke sportu po více než roce omezení, zavřených sportovišť a distanční výuky. Až do 30. června můžete i vy hlasovat na stránkách projektu o tom, které z celkem 455 týmů postoupí do finále. V něm se rozhodne, jak vysokou podporu dostanou týmy ve 150 mikroregionech doslova po celé zemi.

Projekt se rozhodli podpořit mimo jiné například fotbaloví internacionálové Vladimír Šmicer a Jan Koller nebo olympijský vítěz David Svoboda.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám tentokrát sadu dárků, které by se vám mohly hodit třeba pro děti k vysvědčení. Zašleme vám totiž některou z her od společnosti Albi.cz.

Může to být třeba hra z edice Mozkovna s názvem „IQ Fitness - Neobyčejné příhody“, což je karetní hra plná úkolů, hádanek a rébusů, které zaměstnají mozek a poskytnout mu užitečný trénink. Nebo vám pošleme společenskou hru Cortex 3 z populární série stejnojmenných postřehových her. Ty procvičují logické myšlení, paměť, postřeh, ale také schopnost řešit úkoly pod časovým tlakem.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio