Soutěž: Za 3 správné odpovědi Lexus na víkend

7. srpen 2018

Pokud dnes 7.8. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát z oblasti automobilismu.

Nový Lexus RX L zachovává elegantní tvary karoserie, nyní však nabízí možnost převozu až sedmi pasažérů. Jde o první sedmimístnou verzi luxusního SUV. Auto pohání 3,5l šestiválec (193 kW) doplněný o elektromotor.

Kabina vozu je navržena jako společenský prostor, je otevřený a lehký, usnadňující všem sledovat okolí, povídat si a společně si vychutnávat jízdu. Nikdo se tedy v tomto voze necítí odstrčen, každý má stejně dobrý výhled ven i přehled o tom, co se děje uvnitř. Auto nabízí prvotřídní bezpečnost, eleganci, luxus a skvělé jízdní schopnosti, takže si s ním víkendový výlet určitě užijete.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete sadu dárků od Umělecko-průmyslového musea v Praze. Dárky souvisejí s rozsáhlou retrospektivní výstavou Josef Koudelka: Návraty. Ta se v Uměleckoprůmyslovém museu koná až do 23. září. Výstava představuje více než tři stovky autorových fotografií v převážně vzácných dobových tiscích, je to průřez jeho celoživotní tvorbou.

Součástí ceny jsou nejen 2 vstupenky na zmíněnou výstavu, ale také krásná stejnojmenná publikace Koudelka – Návraty. Tu si můžete nechat od Josefa Koudelky podepsat a to tento týden 9. srpna od 18 hodin v hlavní budově Uměleckoprůmyslového muzea v Praze.

 

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio