Soutěž: Za 3 správné odpovědi dárek pro vaše chuťové pohárky

12. leden 2021

Pokud dnes 12. 1. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu, která provoní váš domov exotikou i dobrou pohodou.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dneska set dárků gastronomických. Bude mezi nimi například dárkový balíček od pražírny kávy NATURPARK 12, který obsahuje zrnkovou kávu z Brazílie, čokoládu se sušeným ovocem nebo s chilli a sezónní marmeládu.

Čtěte také

Společnost Naturpark 12 věnuje výběru druhu kávy, zemi původu a technologii pražení velkou pozornost. Projekt pražení kávy s neobyčejným příběhem je aktivitou vznikajícího integračního sociálního podniku, který v provozu zaměstnává osoby se zdravotním postižením a zdravotním znevýhodněním.

Kromě toho vám pošleme něco z nádobí Berlinger Haus, třeba tlakový hrnec z nerezové oceli, který je vybaven časovačem. K tomu přidáme i víno z Českého archivu vín, balíček biopotravin PROBIO pro zdravé pečení a vaření, čokoládu nebo třeba nevšedně pojatou kuchařku „Už se vaří, má panenko!“ herce a výtvarníka Matěje Formana.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám tentokrát sadu CD, zejména z produkce vydavatelství Radioservis. Bude mezi nimi třeba nedávno vydaná audio detektivka Josef Mareš: Okno smrti.

Čtěte také

Je to už druhá rozhlasová hra bývalého policisty a scenáristy Mareše, který je známý především díky televiznímu seriálu Případy 1. oddělení, jehož byl jedním ze scenáristů. V Oknu smrti se inspiroval smutným příběhem ženy, která́ v roce 2000 zemřela po pádu z okna. Režisérkou hry je opět Martina Schlegelová, která obsadila do hlavních rolí Viktora Preisse a Václava Neužila.

Součástí ceny bude třeba i CD Prolhaný život dospělých od italské autorky píšící pod pseudonymem Elena Ferrante, autorky bestselleru, tetralogie Geniální přítelkyně. Na nahrávce ji výherci získají ve výborném podání herečky Terezy Hofové.

A přidáme třeba i audioknihu autora Pavla Kosatíka s názvem Člověk má dělat to, nač má sílu s podtitulem Život Olgy Havlové. Jedná se o audiopodobu stejnojmenné knižní předlohy v podání Jiřího Ornesta.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio