Soutěž: Za 3 správné odpovědi dárek pro milovníky dobrého pití

10. září 2020

Pokud dnes 10. 9. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu, která potěší nejen fanoušky kvalitního vína, ale také vyznavače čaje a kávy.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás tentokrát sadu „gastronomických“ cen. Zašleme Vám jednak sadu kvalitních českých vín od finalistů i letošního vítěze soutěže Makro Vinař roku z Českého archivu vín, který je pořadatelem uvedeného prestižního ocenění.

Čtěte také

Tahle soutěž propaguje a prezentuje české a moravské vinařské podniky jak v ČR, tak i v zahraničí. Výsledky letošního, už 18. ročníku, byly slavnostně vyhlášeny minulý týden v Praze na Žofíně, držitelem titulu Vinař roku 2020 se stalo právě vinařství Milan Sůkal z Nového Poddvorova.

K tomu přidáme ještě další dárky z oblasti gastronomie, například dárkové balení bylinných čajů značky Leros, jehož součástí je i sklenička květového medu k doslazení. A k tomu dostanete i unikátní 21denní čajovou kúru pro očistu těla a mysli, rovněž od Lerosu.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A přidáme ještě i dárkové balení výběrové zrnkové kávy Naturpark 12 dováženou přímo od malých farmářů z celého světa. Projekt pražení kávy s neobyčejným příběhem je aktivitou vznikajícího integračního sociálního podniku, který v provozu zaměstnává osoby se zdravotním postižením a zdravotním znevýhodněním.

Čtěte také

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dostanete dneska dárek od pořadatelů a partnerů akce Stan proti melanomu. Konkrétně vám pošleme sadu slunečních přípravků z lékáren, určených pro citlivou pleť od značky Eau Thermale Avène. Ve vaší sadě bude třeba voděodolný sprej, sluneční anti-age krém nebo ochranná emulze pro citlivou a alergickou pleť.

I v době covidové potřeba myslet na prevenci - pokud jste se v létě pohybovali venku, máte světlou kůži, pihy či znaménka nebo se změnila se jejich barva nebo velikost, můžete se i letos nechat zdarma vyšetřit ve Stanu proti melanomu. Koná se příští pondělí a úterý 14. a 15. září na Václavském náměstí v Praze, 21. září v Brně a 22. září v Ostravě – vždy od 10 do 18 hodin.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio