SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme do kina. Soutěžte o vstupenky na film Napoleon

13. listopad 2023

V pondělí 13. a úterý 14. 11. soutěžíme o 20 vstupenek na projekci filmu Napoleon, která proběhne v rámci přehlídky Tady Vary – 10 vstupenek do Prahy, 10 do Chomutova. Jak se do soutěže zapojit?

Epické drama Ridleyho Scotta zachycuje život francouzského císaře Napoleona Bonaparte (Joaquin Phoenix), jeho vzestup k moci a vztah k životní lásce Josephine, a ukazuje jeho vizionářské vojenské a politické taktiky na pozadí nejdynamičtějších bitevních scén jaké kdy byly natočeny.

Předpremiéra je součástí projektu Tady Vary 2023/24 – filmové sezóny s předplatným na 10 festivalových večerů mezi říjnem 2023 a červnem 2024. Jednou měsíčně vstoupíte do kina po červeném koberci a užijete si předpremiéru skvělého filmu. Spolu s vámi budou film ve stejnou chvíli sledovat diváci po celé ČR. Speciální atmosféru podpoří úvod přenášený do všech kin.

Jak soutěžit

Poslouchejte v pondělí 13.11. a úterý 14.11. Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. 

Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci na Tady Vary“. Vzhledem k malému počtu výher to bude každý desátý v pořadí – 10., 20., 30., 40. a 50. soutěžící. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní email.

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autoři: Radiožurnál , agf