SOUTĚŽ: Pojďte s Radiožurnálem za krásnými auty na Grand Veteran

21. duben 2019

Radiožurnál zve na akci Grand Veteran zdarma. Pravidla jsou jednoduchá. Chce to jen pohotovost a štěstí.

Na jednom místě se představí veteránský život v celé jeho šíři veřejnosti! Uvidíte historické vozy, motocykly, úžasné historické závodní automobily, vojenskou historickou techniku a další historická vozidla jako součást technického a kulturního dědictví společnosti. Akce Grand Veteran je zároveň zařazena mezi 10 výběrových akcí v Poháru Federace 2019!

Petr Král: Vysílat živě je adrenalin, všechno se to rodí za pochodu

Petr Král

Petr Král je moderátor Dopoledního Radiožurnálu a také hudební dramaturg – stará se o to, jaká hudba na Českém rozhlasu Radiožurnálu proudí do uší posluchačů.

Radiožurnál bude u toho. V den akce – 27. dubna bude z Grand Veteran moderovat Dopolední Radiožurnál náš Petr Král. Do R-streamu si pozve zajímavé hosty a vy se na rozhovory můžete přijít podívat naživo.

Jak soutěžit

Chcete soutěžit? Poslouchejte od 23. do 25. dubna Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Každý den získá 15 z vás dvě vstupenky zdarma.

Jakmile vás k tomu v Ranním Radiožurnálu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na Grand Veteran“. Kompletní pravidla najdete zde.

Grand Veteran

Kde? V areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice

Kdy? 27. dubna 2019 (více o programu zde)

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: Radiožurnál
Spustit audio

Související

  • Auta s příběhem

    Auta, která vstoupila do historie. Jsou originální, jezdili v nich politici a objevily se u významných událostí. Prohlédněte si naši galerii a poslechněte jejich příběh.