Příbram využila opakovaného duelu s Duklou. Poučili jsme se, přiznal Zápotočný

29. říjen 2014

Opakovaný duel 11. kola Synot ligy mezi Duklou a Příbramí byl nakonec výhodnější pro Středočechy. Původní zápas byl po výpadcích proudu předčasně ukončen za stavu 2:1 pro Duklu, z výsledné bezgólové remízy z nového střetnutí měli proto větší radost v Příbrami.

„Před zápasem jsme si dělali srandu, abychom se nepotkali potřetí.“

Černý humor ale kapitánovi Dukly Patriku Gedeonovi ani jeho spoluhráčům nevydržel příliš dlouho, samotné utkání bylo spíše boj a Dukla tentokrát nedala ani gól.

„Bylo to bojovné utkání, moc fotbalu tam nebylo. Příbram přijela asi z hlubokého bloku, zápas chtěla ubránit. Radovali se pak z výsledku 0:0,“ doplnil Patrik Gedeon.

„Poučili jsme se z prvního zápasu, co jsme na Julisce hráli. S nosy nahoře jsme si mysleli, že přehrajeme Duklu, a narazili jsme,“ dává stoper Příbrami Tomáš Zápotočný tušit, že se Středočeši z úvodního duelu poučili.

Příbram sice poprvé pod trenérem Pavlem Tobiášem ztratila body, ale už popáté v řadě neprohrála.

„Jestliže jsme se za pět zápasů dostali z minus 11 bodů na minus 4, tak to je na zápis do Guinnessovy knihy rekordů. A asi by si to přál každý tým, který se dostal do takové situace,“ libuje si trenér Pavel Tobiáš.

Příbramští byli nakonec jedinou šťastnou skupinou na Julisce, na zápas totiž paradoxně i přes vstupné zdarma přišla nejnižší návštěva tohoto ligového ročníku - jen 734 diváků.

„Věděli jsme, že v takový čas, když je svátek, tak ve 20.15 nikdo nepřijde,“ říká Patrik Gedeon.

autor: mch
Spustit audio