Předvolební debata v kraji Vysočina

8. duben 2010
Volby 2010

Série předvolebních diskusí Radiožurnálu pokračuje v kraji Vysočina. Hosty Martina Veselovského jsou ve čtvrtek zástupci těch politických stran, které by podle reginálního průzkumu při volbách do Poslanecké sněmovny překročily 5% hranici: František Bublan (ČSSD), Miroslava Němcová (ODS), Pavel Kováčik (KSČM), Ladislav Jirků (TOP 09), Jan Kasal (KDU-ČSL), Josef Novotný (Věci veřejné) a Jaromír Schling (SPO Zemanovci). Co si myslí o dalším rozvoji jaderných elektráren a využívání alternativních zdrojů energie? Vadí jim neprůhledné propojování politiky a byznysu? Jsou ochotni snížit některé státní výdaje? Diskuzi poslouchejte po 17. hodině.

Radiožurnál historicky poprvé připravuje kompletní předvolební vysílání ze všech 14 krajů České republiky. Sérii 16 diskusí (14 z regionů a 2 s volebními lídry stran) vysíláme každé úterý a čtvrtek počínaje 6. dubnem. Ještě nejste rozhodnuti, koho volit? Poslouchejte Radiožurnál a zapojte se do diskusí. Na projektu úzce spolupracujeme s regionálními stanicemi ČRo, debaty bude vždy kromě Radiožurnálu vysílat příslušná regionální stanice. Téměř hodinovou předvolební diskusi s publikem moderuje Martin Veselovský. Videopřenosy diskusí můžete sledovat na zpravy.rozhlas.cz.

autor: mav
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.