Oslavte státní svátek dobrým skutkem!

Už po dvacáté chystá Zdeněk Svěrák, zakladatel Centra Paraple, zkoušku celonárodní solidarity. 28. října od 21 hodin se v Žižkovském divadle Járy Cimrmana uskuteční jubilejní Dobročinná akademie na podporu Centra Paraple. V přímém přenosu ji bude přenášet i Radiožurnál.

Od roku 1994 pomáhá Centrum Paraple lidem ochrnutým po poškození míchy a jejich rodinám překonat těžkou životní situaci a najít cestu dál. Bez vaší účasti by to však nešlo.

I proto se letos už podvacáté koná Dobročinná akademie na podporu Centra Paraple, a to v pondělí 28. října od 21 hodin. Zdeněk Svěrák a jeho hosté na ní poděkují těm, kteří Centru Paraple finančně pomáhají.

Během programu, který přenáší ČT1 a Radiožurnál, mohou diváci a posluchači posílat jednorázové nebo roční DMS, nebo telefonicky přislíbit finanční dar. Jejich jméno spolu s darovanou částkou pak bude vidět přímo na obrazovce.

V programu vystoupí tradiční hosté, například spoluautor akademie Jaroslav Uhlíř, dětský pěvecký soubor Sedmihlásek, ale také Jan Budař, zlatý slavík Tomáš Klus, Spirituál Kvintet a další.

Celou akci bude jako vždy moderovat Zdeněk Svěrák, pro vysílání Radiožurnálu ji bude komentovat moderátor Vladimír Kroc.

autor: als
Spustit audio