Jaká je současnost i budoucnost skautingu?

27. červenec 2007
Radiofórum

Hnutí skautingu slaví sto let od svého založení. Na celosvětové jamboree do Anglie, kde vzniklo, právě teď míří na 40 tisíc skautů - a nechybějí mezi nimi ani Češi. Jaká je současnost i budoucnost skautingu? O tom budeme debatovat v dnešním Radioforu s dlouholetými skauty Romanem Šantorou a Vojtěchem Ceplem. Poslouchejte dnes po půl sedmé, a už teď můžete psát své názory a dotazy na adresu radioforum@rozhlas.cz.

Co si o tématech pořadu myslíte? Jaké jsou vaše otázky na hosty duelu? Podělte se o ně s dalšími posluchači! Zapojte se do diskuse pod tímto článkem (klikněte na tlačítko Nový názor) nebo nám napište na adresu radioforum@rozhlas.cz.

-----

Radiofórum nabízí každý všední den v čase od 18.00 do 19.00 hodin dva přehledy zpráv, delší zhruba devítiminutový a kratší asi dvouminutový. Hlavní náplní pořadu je zhruba šest aktuálních námětů z uplynulého dne. O nich diskutují jak sami jejich aktéři z řad politiků či státních úředníků, tak nezávislí analytici, novináři či ekonomové. Stranou nezůstávají ani náměty kulturní, společenské či sportovní.

Zvukové záznamy tohoto pořadu si můžete poslechnout nebo stáhnout z našeho audioarchivu. K dispozici je vám i zvukový archiv tohoto pořadu a jeho PODCAST.

autor: pdu
Spustit audio