Hlasujte o nejpopulárnější folk & country písničce

7. červenec 2004
on-line materiál

Český rozhlas 1 - Radiožurnál a agentura Musica Bohemica vyhlašují 3. ročník ankety Zlatý tucet folk & country 2004. Posluchači mohou ze žebříčku dvanácti nejhranějších folkových a country skladeb v českých rádiích vybrat tu nejpopulárnější. K této anketě připravil ČRo 1 - Radiožurnál stejnojmenný seriál, který nominované písně představí.

Hlasování probíhá pomocí SMS zpráv následujícím způsobem: Do SMS napíšete heslo FA, mezeru a za ní pořadové číslo jedné písničky ze seznamu (například FA 1). Zprávu odešlete na číslo 9000606. Cena jedné SMS zprávy je včetně DPH 6 korun a zahrnuje odeslání SMS a zpětné potvrzení jejího přijetí. Zasláním jedné SMS dáváte příslušné skladbě jeden bod. Z jednoho čísla mobilního telefonu lze hlasovat maximálně pětkrát.

Hlasovat lze letos poprvé i prostřednictvím internetového portálu Seznam.cz. Stačí kliknout na adresu tucet.seznam.cz. Na uvedené stránce jsou pravidla a formulář pro odeslání.

Nominované písně představí Miroslav Černý ve 12dílném seriálu vysílaném od 12. července do 8. srpna 2004 na ČRo 1 - Radiožurnálu vždy v pondělí, ve čtvrtek a v sobotu v 10.55 a 15.55 hodin.

Hlasování v anketě končí v úterý 31. srpna o půlnoci. Výsledky ankety budou zveřejněny v průběhu měsíce září.

Nominované písně:

pořadové č.píseňinterpret1Bože můjVlasta Redl2Cesty toulavýMichal Tučný3Co s tím dělat můžuFrantišek Nedvěd4JedemRaduza5KalužJiří Schmitzer6KrupobitíJaromír Nohavica7Na cestěWabi Daněk8ProvizoriumSlávek Janoušek9SlunéčkoČechomor10Svět je plnej různejch řečíVěra Martinová11VíraPříbuzní12Země antilopKamelot

autor: ekl
Spustit audio