Dokáže nouzový palestinský kabinet vládnout ?

19. červen 2007
Radiofórum

Spojené státy a Evropská unie se rozhodli podpořit novou palestinskou vládu. Dokáže ale nouzový palestinský kabinet vládnout? Navzdory radikálnímu hnutí Hamas, které považuje kabinet za nezákonný? O vyostřené situaci v pásmu Gazy a na západním břehu Jordánu budeme diskutovat dnes po půl sedmé v Radiofóru se zvláštním zpravodajem Radiožurnálu v Jeruzalémě Břetislavem Turečkem a blízkovýchodním analytikem Filipem Moravcem. Své námět a otázky posílejte na adresu radioforum@rozhlas.cz.

Zapojte se do diskuse pod tímto článkem nebo nám napište na adresu radioforum@rozhlas.cz.

-----

Radiofórum nabízí každý všední den v čase od 18.00 do 19.00 hodin dva přehledy zpráv, delší zhruba devítiminutový a kratší asi dvouminutový. Hlavní náplní pořadu je zhruba šest aktuálních námětů z uplynulého dne. O nich diskutují jak sami jejich aktéři z řad politiků či státních úředníků, tak nezávislí analytici, novináři či ekonomové. Stranou nezůstávají ani náměty kulturní, společenské či sportovní.

Zvukové záznamy tohoto pořadu si můžete poslechnout nebo stáhnout z našeho audioarchivu. K dispozici je vám i zvukový archiv tohoto pořadu a jeho PODCAST.

autor: pdu
Spustit audio