Divák bude napjatý až do konce, říká Ivana Chýlková o Hlavě v písku

6. září 2013

Premiéry by se měly rušit. I to prý jednou prohlásila herečka Ivana Chýlková, páteční host Lucie Výborné. Na jednu takovou premiéru se právě chystá. 18. září bude mít premiéru Hlava v písku v pražském Studiu Dva, hra, která byla Ivaně Chýlkové napsaná přímo na tělo.

Komedie o milostném příběhu, který dojal celé Maďarsko. Přesně to se o Hlavě v písku můžete dočíst na plakátech – a oprávněně vás možná napadne: Čím je vlastně tolik dojemný?

„Je opravdu milostný, byť tak zpočátku vůbec nepůsobí. Na plakátu ke hře to vypadá, že někam jedeme – a znázorňuje to jízdu životem dvou lidí. Nikdy nevíte, jestli zahnou doprava, doleva, nebo jestli pojedou rovně,“ popisuje Ivana Chýlková. Až do konce tak prý divák nebude tušit, kde cesta dvou hlavních hrdinů nakonec skončí.

Hereckým partnerem na jevišti Ivaně Chýlkové bude Jan Potměšil. Jaký má tento herec smysl pro humor? I na to se Lucie Výborná svého hosta zeptala.

Padly však i další dotazy. Co říká o rodinných seancích u Krausů? Jak se těší na opětovné nastartování představení Hello, Dolly? A proč tvrdí, že kdokoliv jí řekne, s tím si zazpívá?

Záznam celého rozhovoru s Ivanou Chýlkovou a dalšími Hosty Radiožurnálu si můžete poslechnout také v iRadiu.

autor: als
Spustit audio