Život po krizi

Své zaměstnance nechtěl propustit, tak vymyslel unikátní koncept rozvozu jídel

26. červenec 2020

Největší audioportál na českém internetu

Pivovar Monopol | Foto: Pixabay

Havajské speciality jsou pro rozvoz ideální variantou. „Příprava není založená na tepelné úpravě,“ přibližuje ředitel hotelového komplexu v Dolní Vltavici (7. díl z 7)

Předchozí díl
Následující díl

Miska plná čerstvé zeleniny, exotických ingrediencí a marinovaného masa. Tak vypadá pokrm zvaný Poke Bowl původem z Havaje. V Českých Budějovicích a okolí si lidé na této specialitě pochutnávají díky Miroslavu Magersteinovi. „Kouzlo projektu je v jeho jednoduchosti, příprava není založená na tepelné úprovavě, neřešíme teplotu doručeného jídla,“ říká ředitel hotelového komplexu v Dolní Vltavici na lipenské přehradě.

Mohlo by vás zajímat