Web Radiožurnálu má novou podobu

13. srpen 2013

Radiožurnál má nové webové stránky. A co to znamená pro vás, naše posluchače? Přehlednější informace i některé novinky.

Pokud jste zvyklí navštěvovat náš web pravidelně, možná jste v pondělí 22. července po rozkliknutí stránek Radiožurnálu měli v první chvíli pocit, že jste omylem zabrousili jinam. Můžeme vás ujistit, že to tak není. Jste na správné adrese, ale web Radiožurnálu dostal novou podobu.

Najdete na něm vše, na co jste zvyklí: ty nejzajímavější pořady, jako je třeba Host Radiožurnálu, Dvacet minut nebo Zápisník zahraničních zpravodajů, rozsáhlý audioarchív i zajímavosti o našem vysílání.

Díky novému uspořádání webu se však ke všemu, co vás zajímá, dostanete ještě snadněji a rychleji než dřív. A kromě větší přehlednosti toho nové stránky nabízejí ještě víc – například výběr těch nejdůležitějších událostí, k nimž během posledních hodin došlo.

Přinášíme však třeba i informace ze zákulisí stanice. Díky přehledu nejčtenějších článků za poslední týden vám nic zajímavého neunikne a kromě toho platí, že zapojit se do diskuse o tématu, které vyhlašujeme každý den ve vysílání, je díky nové podobě webu ještě snazší.

autor: als
Spustit audio