Tipovací soutěž o zájezd na zápas Makedonie-Česko

23. říjen 2004

PRAVIDLA:

1)
Provozovatelem soutěže je Český rozhlas 1 - Radiožurnál se sídlem Vinohradská 12, Praha.

2)
Soutěž probíhá 23. 10., 24. 10., 25. 10., 30. 10. a 31. 10. 2004. Každý den se odehraje jedno kolo.

3)
Posluchači mohou v každém kole pomocí SMS zpráv poslaných na číslo 604987625 tipovat přesný výsledek vybraného zápasu Gambrinus ligy.

4)
Soutěžící mohou tipy na výsledky každého zápasu zasílat vždy od vyhlášení moderátorem vysílání ČRo 1 - Radiožurnálu do doby určené při vyhlášení. Tvar SMS zpráv pro sportovní tipy je popsán zde.

5)
Z každého čísla mobilního telefonu je možné výsledek každého zápasu tipovat pouze 1x. Při zaslání více tipů na výsledek jednoho zápasu z jednoho čísla bude soutěžící ze soutěže vyřazen.

6)
Posluchači získají za každý správný tip přesného výsledku jeden bod. Počítá se k číslu mobilního telefonu, z kterého byl správný tip odeslán.

7)
Posluchač, který nasbírá nejvíce bodů na jednom čísle mobilního telefonu, získá zájezd pro dvě osoby na utkání kvalifikace fotbalového MS Makedonie-Česko, který věnuje Gambrinus, oficiální partner české fotbalové reprezentace. Při rovnosti bodů rozhoduje datum a čas odeslání SMS zprávy, za kterou soutěžící získal poslední bod v soutěži.

8)
Vítěz soutěže bude vyhlášen ve vysílání Českého rozhlasu 1 v pořadu Sportžurnál 1. listopadu 2004.

9)
Každý posluchač, který se této soutěže zúčastní, souhlasí se zveřejněním svého jména, příjmení a adresy (pouze název obce) a s uložením zaslaných údajů v informačních systémech Českého rozhlasu.

autor: pes
Spustit audio