Tipovací SMS soutěž

19. duben 2004

Také po dobu konání Mistrovství světa v ledním hokeji 2004 vysílá Český rozhlas 1 - Radiožurnál tipovací soutěž. Pravidla jsou následující:

1)
Provozovatelem soutěže je Český rozhlas 1 - Radiožurnál se sídlem Vinohradská 12, Praha2

2)
Soutěž probíhá každý hrací den Mistrovství světa v ledním hokeji 2004.

3)
Posluchači mohou pomocí SMS zpráv poslaných na číslo 604987625 tipovat přesný výsledek vybraného zápasu v normální hrací době.

4)
Soutěžící mohou tipy na výsledky každého zápasu zasílat vždy od vyhlášení moderátorem vysílání ČRo 1 - Radiožurnálu do začátku zápasu. Tvar SMS zpráv pro sportovní tipy musí být následující:
- zpráva začíná textem TIP a mezerou
- poté napište svůj tip na výsledek zápasu, na který s ptáme
- za další mezeru napište své jméno a adresu
(Vaše SMS zpráva může vypadat například takto: TIP 6:2 Petr Novak Dlouha 22 Breclav)

5)
Z každého čísla mobilního telefonu je možné výsledek každého zápasu tipovat pouze 1x. Při zaslání více tipů na výsledek jednoho zápasu bude soutěžící ze soutěže vyřazen.

6)
Dva posluchači, kteří jako první pošlou správný tip na výsledek vybraného zápasu, získají volný tiket v hodnotě 1000,- Kč od sázkové kanceláře Tipsport, partnera české hokejové reprezentace, a věcnou cenu od České pojišťovny, oficiálního partnera světového šampionátu.

7)
Vítěz soutěže bude vyhlášen ve vysílání ČRo 1 - Radiožurnálu podle programových možností po skončení zápasu. Vyhlašováno je jméno, příjmení a místo bydliště vítěze.

8)
ČRo 1 - Radiožurnál si vyhrazuje právo změnit podmínky, pravidla a ceny v soutěži, případně soutěž odložit, přerušit, zastavit či prodloužit.

9)
Účastí v této soutěži posluchač bez výhrad přijímá tato pravidla. Poruší-li je, muže být ze hry vyloučen a nemá nárok na cenu. Jakékoliv vymáhání cen, soutěžních výher nebo účasti v soutěži právní cestou je vyloučeno. Finanční plnění výher není možné. Účastí v soutěži každý účastník zároveň souhlasí s tím, že provozovatel soutěže je oprávněn užít jména a podobizny výherců ve sdělovacích prostředcích a propagačních materiálech provozovatele.

16. dubna 2004
Petr Souček, vedoucí sportovní redakce ČRo 1 - Radiožurnálu

autor: pes
Spustit audio