Tady se nedá dělat nic jiného než riskovat. Stačí malá chyba a člověk je v háji, říká po konci v osmifinále skikrosařka Kučerová

17. únor 2022

Skikrosařka Nikol Kučerová se po chybě v horní části trati  nedostala do čtvrtfinále závodu a skončila při své třetí účasti na olympijských hrách třiadvacátá. „Tady se nedá dělat nic jiného než riskovat. Snažila jsem se soupeřky dotáhnout, ale trať tu není těžká. Tuhle sjedou hodně rychle všechny, stačí tak malá chyba a člověk je v háji,“ říká zklamaná česká skikrosařka.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Jakub Marek , rej
Spustit audio

Související

Více o tématu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.