SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi zářivý úsměv bez námahy

15. srpen 2023

Pokud dnes 15. 8. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte sadu na péči o zuby od e-shopu HvězdnýÚsměv.cz.  

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme vám opravdu hodnotnou sadu, kterou do soutěže věnoval e-shop HvězdnýÚsměv.cz. V sadě pro Vás je jednak světelný sonický kartáček pro bělení zubů značky Blight. K tomu Vám přidáme i světelnou sadu na bělení zubů Blight Smile a bělící zubní pastu.

Kombinace 31 000 sonických pohybů za minutu spolu se šesti LED diodami zajistí dokonalou čistotu. LED technologie vytváří modré světlo, které má bělící a dezinfekční charakter a pomáhá tak odstranit baterie i v hůře přístupných místech. Kartáček má 4 různé režimy čistění: čištění, bělení, lesk, režim dásně a je vybaven funkcí inteligentního časovače a signalizace intervalů. Během 2 minut čistění provede kartáček 62 tis. pohybů, což je stejné číslo, kterého dosáhnete po 2 měsících čištění běžným kartáčkem.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme Vám vstupenky na jedno z představení festivalu „Letní Letná“, což je festival nového cirkusu a divadla, jehož už 20. ročník se koná od 17. srpna do 3. září v Praze v Letenských sadech. Ty se tak promění v jedinečný svět, v němž to hýří troufalými nápady, hravou energií a fantazií a především neuvěřitelnými výkony artistů, z nichž se mnohdy až tají dech.

Konkrétně Vám nabízíme vstupenky na českou novo-cirkusovou novinku Kruh souboru Losers Cirque Company, jehož čtyři performeři roztočí svou multimediální tanečně-akrobatickou show.

Pocta novému cirkusu. Speciální inscenace k zahájení 20. ročníku festivalu Letní Letná

Vybrat si můžete i vstupenky na představení BITBYBIT francouzsko-belgického souboru Collectif Malunés. jejichž vystoupení je až nervy drásající show - mezi pádem a propojením balancují zavěšeni pouze na zubech, spojeni lanem jako pupeční šňůrou.

Letní Letná slaví letos už 20. let; od svého založení už uvedla už více než 2 000 představení, které navštívilo celkem už více než 500 tis. diváků. Představení jsou úžasný zážitek, festival přiváží do ČR soubory, které představují opravdovou špičku světového nového cirkusu, uvádí přední domácí soubory a nabízí bohatý program pro rodiny s dětmi - dětská představení, výtvarné či cirkusové dílny, koncerty a open air akce, workshopy atd.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio