SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi vstupenky na mistrovství světa superbiků

15. červenec 2024

Pokud dnes 15. 7. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte vstupenky na mistrovství světa superbiků, které se koná v Mostě.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte vstupenky na skvělou motoristickou akci, na MS motocyklů kategorie superbike (nejvyšší a nejrychlejší třídy závodů sériových silničních motocyklů), které se koná 20. a 21. července na Autodromu v Mostě.

Ten je na mistrovství skvěle připravený; severočeský okruh absolvoval v předchozích letech řadu úprav, které jej řadí mezi světovou špičku závodních okruhů; MS superbiků se zde letos pojede už počtvrté (mostecký závod bude letos šestou zastávkou světové série a do Mostu se přesune z anglického Doningtonu).

V rámci seriálu působí pět značek – Kawasaki, Yamaha, Ducati, Honda a BMW, za které jezdí světové motocyklové hvězdy; na start se tentokrát může postavit až pět českých jezdců.

Máme pro Vás 2 vstupenky na sobotu nebo neděli (podle Vašeho výběru), určitě to pro Vás bude velký zážitek! Uvidíte závody 3 různých kategorií včetně královské třídy World SBK. Závodní víkend nabídne nejen adrenalinové zážitky na trati, ale i bohatý doprovodný program včetně zážitkových jízd po okruhu. Šampionát superbiků je založený na velké interakci a kontaktu s diváky, takže se dostanete i do paddocku a z bezprostřední blízkosti budete moci nahlédnout do zázemí týmů. V paddocku budou probíhat také autogramiády, setkání s jezdci, pódiové show a další tradiční fanouškovské akce spojené se šampionátem světových superbiků.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete sadu knih nejen pro letní čtení. Bude mezi nimi zejména unikátní publikace Věda je odvaha, která obsahuje životní příběhy 16 mladých českých vědkyň a vědců vyprávěných jejich vlastními slovy, sami vyprávějí o svých osudech. Jedno ale mají všichni společné – nadšení, vášeň, zápal pro vlastní věc. Kniha vznikla v tvůrčím týmu projektu „Bez frází“, který se už osvědčil při vydávání knih o českých sportovcích, snahou téhle novinky je, aby inspirovali další studenty a mladé lidi k vědecké dráze, aby jim ukázali, že věda není jen bádání v laboratořích.

Čtěte také

Mezi Vašimi knihami bude mimo jiné třeba i novinka Řeka zázraků od moderátora oblíbeného televizního pořadu Zázraky přírody Vladimíra Kořena. Kniha obsahuje dvanáct strhujících povídek, které Vás jako řeka provedou padesáti lety života. Autor Vladimír Kořen byl nedávno Hostem Lucie Výborné, moc pěkný rozhovor s ním si můžete poslechnout na našem webu.

A přidáme ještě romantický příběh z anglického Cornwallu Domek pro dva od Kathryn Taylor a další knihy na léto!

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy a zároveň překvapení od Radiožurnálu.

Spustit audio