Soutěž: Za 3 správné odpovědi vás vezmeme na špičkový parkur

15. listopad 2019

Pokud dnes 15. 11. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás ceny, které potěší hlavně milovníky koní.

Máme pro vás totiž 4 vstupenky na skvělou parkurovou akci Global Champions Prague PlayOffs 2019, která se uskuteční příští týden od 21. do 24. listopadu v O2 aréně. Půjde o největší show v historii světového parkuru významem srovnatelnou třeba s předloňským tenisovým Laver cupem.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

1. ročník Prague PlayOffs se v Praze konal v loňském roce a měl velký úspěchI letos se do Prahy sjedou nejlepší parkuroví jezdci světa a závodit zde bude i místní tým Prague Lions, za který jezdí také česká jezdkyně Anna Kellnerová. Ta se bohužel kvůli zranění pražských závodů nezúčastní, bude jen ambasadorkou akce.

Letos je pro diváky připravený nový formát, budou se moci podívat na takzvané opracoviště, kde se koně připravují bezprostředně před závodem – to bude totiž v nově postavené hale O2 Universum.

A připravený je také atraktiví doprovodný program, který nabídne velkolepou artistickou a audiovizuální show v režii Michala Cabana a také jedinečnou koňskou show. Návštěva Global Champions Prague PlayOffs pro Vás určitě bude skvělý zážitek

A co když se jednou spletete?

Čtěte také

Pokud odpovíte správně jen na 2 otázky, zašleme vám dnes sadu CD. Bude mezi nimi zejména právě vydaná unikátní kompilace Marty Kubišové „Depeše“ s podtitulem „Výběr písní 1965–2019“. Obsahuje singly ze 60. let, ukázky z alba Songy a balady, nejlepší nahrávky z období po roce 1989 i letošní nově natočenou a nazpívanou Modlitbu pro Martu.

Písničky s posvěcením Marty vybral klavírista, skladatel a kapelník Petr Malásek, dlouholetý spolupracovník a znalec jejího repertoáru. Stojí také za letošní studiovou verzí Modlitby, kterou zaranžoval a nahrál s velkým orchestrem. Vznikla tak unikátní nahrávka po více než padesáti letech. Třicáté výročí začátku cesty ke svobodě a demokracii slaví Marta Kubišová výjimečným listopadovým koncertem v pražské Lucerně, který se koná v sobotu 16. listopadu.

Čtěte také

Mezi CD bude i novinková audiokniha „Martina Formanová – Povídky na tělo“. Po několika románech a autobiograficky laděných prózách přišla autorka se souborem kratších povídek, které spojuje společné téma – partnerské vztahy v nejrozmanitějších podobách.

Jedná se o jednu z největších audioknih všech dob, co se týče obsazení. 16 povídek načetlo celkem 17 interpretů, mezi nimi například Bára Munzarová, Petra Špalková, Pavel Batěk, Simona Postlerová, Lucie Juřičková, Andrea Elsnerová, Martin Zahálka a další.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio